Karakter Academie

Verder op de inhoud

Wie grenzen wil verleggen, denkt verder en leert verder bij de Karakter Academie. Verder op de inhoud. Dat is onze belofte. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste wetenschappelijke inzichten binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie? Of door de beste professionals worden getraind? De Karakter Academie biedt u unieke kennis en nieuwe inzichten.

2016Apr05 104545 Wouter Staal

Vind informatie per thema

Cursuskalender

In onze cursuskalender vindt u een overzicht van activiteiten waarop u zich kunt inschrijven. Naast dit aanbod verzorgen wij incompany trainingen. We gaan graag met uw organisatie in gesprek hoe we een scholingsprogramma kunnen ontwikkelen dat aansluit bij uw wensen. Onder het kopje "scholing" geven we een impressie van mogelijkheden.

naar de cursuskalender 2019 - 2020 over Cursuskalender

E-learning: vroegsignalering ASS

Werkt u met hele jonge kinderen en twijfelt u soms of u 'afwijkend' gedrag goed interpreteert? Schrijf u dan nu in op deze e-learning en leer vroege signalen herkennen die kunnen duiden op een Autisme Spectrum Stoornis (ASS).

e-learning: vroegsignalering ASS over E-learning: vroegsignalering ASS

Wetenschappelijk Onderzoek

Karakter hecht veel waarde aan het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek en neemt hiervoor de wettelijke regelgeving in acht.

Kaders Wetenschappelijk Onderzoek over Wetenschappelijk Onderzoek