Ervaringen

Ervaringen

Karakter biedt al vele jaren scholing voor professionals. Tot 2010 was dit vooral voor eigen medewerkers. Mede op verzoek van externe professionals is hier verandering in gekomen. Enige ervaringen uitgelicht.

Internetlta9

Over de nacholingen voor jeugdartsen (STMR)

De nascholing Psychopathologie was fantastisch. De sprekers waren enorm kundig en goed, en de inhoud van de scholing was heel goed. Het geeft de jeugdartsen meer houvast wat te doen als er problemen zijn met jonge kinderen op het psychosociale vlak, en wanneer je spreekt van psychopathologie. Ook het verwijstraject is veel helderder geworden.
Danny Kersten – Nolet, opleidingsfunctionaris

Over de workshop Praktische diagnostiek bij kinderen met een licht of matig verstandelijke beperking (GGZ Delfland)

Er was een goede afstemming van de docenten op de leerbehoeften van de cursisten en daar werd gedurende de workshop goed op terugkomen. Verhelderend, zeker het filmmateriaal was heel leerzaam. Het gemiddelde cijfer dat de cursisten gaven aan deze training was een 8,9!
Jasper de Haan, Projectmanager RvB & Hoofd bedrijfsvoering Leerhuis

Over de Esat-training

Leuke, interactieve training! Overzichtelijke presentatie, duidelijke opbouw van de lesstof. Docenten met veel kennis over autisme, zeer communicatief. Prettige afwisseling tussen theorie en videofragmenten, die zeggen soms meer dan alleen de uitleg! 
Deelnemers Esat-training

Over de training Psychopathologie Jeugd bij RIBW Arnhem en Veluwe Vallei 

De cursus psychopathologie voor medewerkers RIBW Jeugd is positief ontvangen. De inhoud van de cursus is passen bij de praktijk en er is een goede afwisseling van theorie en praktische oefenmomenten tijdens de casuïstiekopdrachten.
De evaluatie is dusdanig positief dat de cursus wordt uitgebreid naar een tweedaagse training, waarbij een nog grotere groep van de medewerkers RIBW Jeugd geschoold zal gaan worden in psychopathologie bij kinderen en jongeren.
Willemijn van Oort, Hoofd Zorg & Kwaliteit

Over de online trainingen

Ik heb net de online nascholing over ADHD gevolgd. Bedankt voor het opzetten van zo'n heldere nascholing. Ik heb nu het idee dat ik een stuk beter weet waar ik op moet letten tijdens het voorschrijven en controleren van ADHD medicatie.
Vera ten Broek, huisarts 

Terug naar boven