Locatie Arnhem

 • Bezoekadres: Delta 1a, 6825 ML Arnhem
  Toon route
  Postadres: Reinier Postlaan 12 6525 GC Nijmegen
 • 024 351 22 22
 • 024 351 22 11
  • Delta 1a,
   6825 ML Arnhem
googlemaps

Maak kennis met Karakter Arnhem

Komt u binnenkort voor het eerst bij Karakter. Wilt u weten wat u kunt verwachten? Bekijk samen met uw kind het filmpje over het intakegesprek.

Bereikbaarheid

Komt u met de auto, dan is er parkeermogelijkheid bij de locatie. Het parkeerterrein van Karakter is voorzien van een slagboom. Wanneer u zich meldt bij Karakter via de intercom wordt de slagboom voor u geopend.

OV: bushalte voor de deur waar twee keer per uur lijn 12 langs komt.

Patiënt aanmelden

Patiënten kunnen worden aangemeld via een verwijzer zoals een huisarts of sociaal wijkteam.

 1. Via Zorgdomein
 2. Via een verwijsbrief of aanmeldformulier die u - met bijlage - mailt of stuurt naar:
  Aanmeldpunt UC
  aanmeldpuntuc@karakter.com
  Reinier Postlaan 12
  6525 GC Nijmegen

Zie ook informatie voor verwijzers

Behandeling

De behandeling stemmen wij af op de behoefte van uw kind. Dit kunnen gesprekken of therapieën zijn, individueel, in een groep, of met u als ouders erbij. Soms wordt er medicatie voorgeschreven. Wij bespreken dit samen met u en uw kind. De behandeling vindt zoveel mogelijk vanuit thuis plaats, maar als het nodig is, biedt Karakter ook andere mogelijkheden.

Behandelingen bij Karakter

Speciaal in Arnhem

Centrum Jonge Kind

Het Centrum Jonge Kind Karakter UC is gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van zeer jonge kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar waarbij sprake is van (een vermoeden) van een psychiatrische stoornis of een sterk verhoogd risico daarop.

Meer info

Intensief Behandelcentrum Kind (IBC)

Het IBC biedt flexibele psychiatrische behandeling aan kinderen van 4 tot 13 jaar. Kenmerkend is dat een kind zorg en behandeling zoveel mogelijk thuis krijgt waarbij het netwerk wordt betrokken.

Meer info

De locaties Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Uden en Tiel werken nauw samen met het Radboudumc. Deze locaties vormen gezamenlijk het Universitair Centrum van Karakter.

Wachttijd tot intake

Bij Karakter hebben we helaas te maken met wachttijden. Kinderen en jongeren die in de afgelopen twee maanden een intake hebben gehad, hebben gemiddeld de onderstaande tijd in weken moeten wachten.

Wachttijd tot intake

Bij Karakter hebben we helaas te maken met wachttijden. Kinderen en jongeren die in de afgelopen twee maanden een intake hebben gehad, hebben gemiddeld de onderstaande tijd in weken moeten wachten.

Wachttijden overzicht in weken


Locatie ADHD Autisme Kinderen jonger dan 6 jaar Licht Verstandelijke Beperking Stemming, angst en overige stoornissen
Arnhem 20 20 12 25 5


Laatst gewijzigd op 05-01-2021.


Bekijk de wachttijden op andere locaties.