Karakter Academie

Wie grenzen wil verleggen, denkt verder en leert verder bij de Karakter Academie. Verder op de inhoud. Dat is onze belofte. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste wetenschappelijke inzichten binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie? Of door de beste professionals worden getraind? De Karakter Academie biedt u unieke kennis en nieuwe inzichten. Dit doen we door:

  1. Opleidingen
  2. Nascholingen
  3. Wetenschappelijk onderzoek

Nieuwste inzichten

Innovatie heeft een belangrijke rol bij Karakter. Daarin koppelen wij uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek, behandeling en opleiding aan elkaar. Door continu in deze driehoek te werken, versterken we de kinder- en jeugdpsychiatrie en geven we vorm aan het academische karakter van onze organisatie.

Wetenschappelijk Onderzoek

Karakter vindt het belangrijk om uw kind de best mogelijke behandeling te geven. We kunnen dat realiseren dankzij ons wetenschappelijk onderzoek naar de achtergronden van psychiatrisch problemen. Wetenschappelijk onderzoek kan leiden tot nieuwe therapieën of tot betere kennis. Hiervoor werken we nauw samen met verschillende partners waaronder het Radboudumc en het Donders Institute.

Nieuwsbrief voor professionals

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Karakter en ontvang ons nieuws over zorg, kennis en onderzoek.

Aanmelden