Contact

Contact

Hieronder vindt u de meestgezochte contactgegevens.

Ede

Wilt u..

Iets weten over één van de locaties: Kijk dan op het locatie-overzicht.

Iets weten over uw behandeling / de behandeling van uw kind: Neem rechtstreeks contact op met uw behandelaar of met het secretariaat van de locatie waar de behandeling plaatsvindt. Almelo, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Ede LVB, Enschede, Hengelo, Horst LVB, Nijmegen, TielZwolle

Een afspraak afmelden of verzetten: Neem contact op met het secretariaat van de locatie waar u een afspraak heeft (zie hierboven). Wanneer u zich uiterlijk een dag vóór de afspraak afmeldt, dan brengen wij geen kosten in rekening en maken we een nieuwe afspraak. Wanneer u zich later afmeldt of niet verschijnt, kunnen wij de kosten in rekening brengen.

Bespreken dat u ergens ontevreden over ben of een klacht indienen: Lees hoe u de situatie bespreekbaar kunt maken of een klacht kunt indienen. Wilt u direct contact met de klachtenfunctionaris mail  naar klachtenfunctionaris@karakter.com

Over de klachtenregeling

Een patiënt verwijzen of overleg over een mogelijke verwijzing: Kijk onder ‘professionals’ voor verwijsmogelijkheden en consultatiemogelijkheden. 

Bij crisis of spoed (buiten kantoortijden) 
Bent u (ouder van) een patiënt van Karakter, neem dan contact op met de huisarts/huisartsenpost, crisisdienst GGZ, Crisisdienst Jeugdzorg. Deze mensen kunnen de crisisdienst van Karakter bereiken door te bellen met een van de volgende locaties. Nijmegen 024 351 22 22, Almelo 088 654 54 44 en Ede 0318 67 66 11. 

Meer weten over een ingediende factuur: Neem contact op met de crediteurenadministratie. 

Mail de crediteurenadministratie

Een mediavraag stellen: Neem contact op met Marketing & Communicatie. Klik hieronder of bel 0318 676611 en vraag naar M&C. 

Mail Marketing en Communicatie

Informatie over cursussen en trainingen voor professionals of wetenschappelijk onderzoek: Ga naar de Karakter Academie

Een andere vraag stellen: Neem contact op met het Bestuurlijk Centrum

  • Bezoekadres  Horalaan 5, 6717 LX Ede
  • Postadres Postbus 68, 6710 BB Ede
  • Telefoon 0318 67 66 11
Mail Karakter
Terug naar boven