Feestelijke ingebruikname Sterrenbos

Feestelijke ingebruikname Sterrenbos

Dit voorjaar namen kinderen van Karakter het Sterrenbos in gebruik. Het Sterrenbos is een speelvoorziening bestaande uit negen speeltoestellen op het terrein van Karakter in Ede. De toestellen zijn gemaakt van natuurlijke materialen die prachtig opgaan in de bosrijke omgeving.

Kind Klimrek Internet

Karakter staat voor een gezonde omgeving binnen maar ook buiten. Voor de kinderen die bij het centrum in behandeling zijn, is buiten spelen belangrijk: als ontspanning, afleiding, maar zeker ook voor de sociale ontwikkeling: zij ontmoeten elkaar, leren samen te werken en conflicten te hanteren. Functioneel zal Karakter de speeltoestellen ook inzetten als hulpmiddel bij therapie, zoals psychomotore therapie.

Het Sterrenbos is tot stand gekomen dankzij de inzet van Vrienden van Karakter en sponsoren zoals de Gerben Seinenstichting, dr. C.J. Vaillantfonds, Stichting Jong, Ars Donandi en ATMR.

 

 

Terug naar boven

Waar kan ik terecht?

Vaak komen medewerkers van Karakter bij gezinnen thuis of is er telefonisch of digitaal contact. Voor andere afspraken heeft Karakter de volgende locaties: