Heddeke Snoek nieuw bestuurslid bij de NVvP

Heddeke Snoek nieuw bestuurslid bij de NVvP

Karakter feliciteert collega Heddeke Snoek met haar nieuwe functie als bestuurslid bij de NVvP. Heddeke werkt sinds 2013 als kinder- en jeugdpsychiater, zorglijnmanager en (plaatsvervangend) opleider bij Karakter. Daarnaast is ook Arnoud Jansen als bestuurslid begonnen. Hij is psychiater en geneesheer-directeur bij de Dimence Groep.

2016Apr05 104105 Heddeke Snoek

Heddeke: “Na mijn geneeskundeopleiding in Maastricht, ben ik gepromoveerd op biologische aspecten van agressief gedrag bij kinderen aan het Rudolf Magnus Instituut te Utrecht. Vervolgens heb ik in het UMC Utrecht de opleiding tot (kinder- en jeugd)psychiater gevolgd. Sinds twee jaar richt ik mij als directeur Innovatie op de kansen en mogelijkheden van digitale innovaties, waaronder eHealth in de (kinder- en jeugd)psychiatrie. Vanuit deze verschillende invalshoeken probeer ik bij te dragen aan het inzetten van de psychiatrische kennis en kunde op het juiste moment en de juiste plek.

Ik heb werkervaring opgedaan in zowel academische als niet-academische instellingen. Mijn wetenschappelijke en beleidspsychiatrische scholing en deelname aan het NVvP-Concilium en de Raad Opleiding van de Federatie Medisch Specialisten, hebben me een brede kijk op de psychiatrie als medisch specialisme gegeven. De positionering als psychiater en verbinding tussen collega’s binnen het eigen werkveld en met de overige medisch specialistische zorg, zijn voor mij belangrijke thema’s voor een toekomstbestendige patiëntenzorg, opleiding en wetenschap.”

>> www.nvvp.net

 

 

Terug naar boven

Waar kan ik terecht?

Vaak komen medewerkers van Karakter bij gezinnen thuis of is er telefonisch of digitaal contact. Voor andere afspraken heeft Karakter de volgende locaties: