Nieuwe voorzitter raad van bestuur Karakter

Nieuwe voorzitter raad van bestuur Karakter

Erica Harteveld wordt benoemd tot voorzitter raad van bestuur van Karakter waar zij op 1 mei aanstaande zal starten. Harteveld volgt Bertine Lahuis op die op 1 december jl. toetrad tot de raad van bestuur van het Radboudumc.

Erica Harteveld
Naast haar werkzaamheden als kinder- en jeugdpsychiater heeft Harteveld een ruime bestuurlijke en leidinggevende ervaring. Zo was ze medisch hoofd van de kliniek kinderpsychiatrie bij het UMC Utrecht, en hoofd behandelprogramma 12-18 jaar bij Fornhese. Bovendien was ze tot zeer recent lid van de raad van toezicht van Triversum. Momenteel is zij regiodirecteur bij GGz Centraal Gooi en Vechtstreek. Bij deze organisatie vervult ze ook taken als kinder- en jeugdpsychiater voor jong-volwassenen.

Erica Harteveld zal samen met Toine van den Broek de raad van bestuur van Karakter gaan vormen.

Harteveld: ‘Karakter is uniek door de krachtige combinatie van patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en opleiding. Er ligt een stevig fundament en ik ben heel blij dat ik de kans krijg om mijn kennis en ervaring bij deze prachtige organisatie in te zetten.’

Terug naar boven

Waar kan ik terecht?

Vaak komen medewerkers van Karakter bij gezinnen thuis of is er telefonisch of digitaal contact. Voor andere afspraken heeft Karakter de volgende locaties: