Ben jij de verpleegkundige die graag met kinderen werkt?

Ben jij de verpleegkundige die graag met kinderen werkt?

Ben jij die verpleegkundige die graag met kinderen en jongeren werkt? Kun je goed schakelen tussen somatische en psychiatrische zorg? En ben je toe aan een volgende stap? Dan komen we graag met je in gesprek.

Binnen Karakter zijn er per september 2019 vacatures voor:

4 opleidingsplaatsen tot verpleegkundig specialist m/v
specialisme Geestelijke Gezondheidszorg

Het gaat om een tweejarig werk-/opleidingstraject. Er zijn plaatsen beschikbaar binnen de verschillende regio’s van Karakter: Overijssel, Gelderland en het Universitair Centrum. Kandidaten uit Overijssel worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

Frankvdboom

“Karakter is een hele toffe plek om te werken met veel ervaring in opleiden. Je kunt hier echt iets toevoegen als verpleegkundig specialist.”

Frank van der Boom, verpleegkundig specialist bij Karakter.  

Wat ga je doen?

  • Als verpleegkundig specialist lever je een bijdrage aan intake/diagnostiek en behandeling. Je ziet zowel de patiënt (kinderen/jongeren) als zijn ouders.
  • Je bent verantwoordelijk voor de zorgcoördinatie op casusniveau.
  • Naast de begeleiding van kind en ouder voer je de medicatiecontroles uit
  • Je werkt binnen een multidisciplinair behandelteam en wordt begeleid door een verpleegkundig specialist en/of een kinder- en jeugdpsychiater.
  • Op het gebied van innovatie en onderzoek vervul je als VS GGZ een voortrekkersrol
  • Bovendien combineer je de patiëntenzorg met taken in de kwaliteitszorg, zoals innovatie en onderzoek en deskundigheidsbevordering

Geeske Boerboom 3

"Je krijgt hier veel mogelijkheden. Je kunt zowel op de poli, klinisch als bij een huisarts werken en krijgt te maken met verschillende leeftijden en ziektebeelden.”

Geeske Boerboom, verpleegkundig specialist bij Karakter  

Wat breng jij mee?
Je werkt graag met kinderen, jongeren en hun ouders. Je vindt het leuk om te pionieren en bent een enthousiaste doorzetter. Je bent pragmatisch en communicatief sterk. Bovendien ben je toe aan een nieuwe stap.

  • Je bent BIG-geregistreerd verpleegkundige met een getuigschrift van een bacheloropleiding zoals de HBO-V of een getuigschrift van een beroepsrelevantie HBO-/WO-opleiding
  • Je hebt tenminste 2 jaar werkervaring binnen de GGZ, bij voorkeur in de kinder- en jeugdpsychiatrie;
  • Je bent goed in staat samen te werken in een multidisciplinair team
  • Je hebt affiniteit met deskundigheidsbevordering en het verrichten van onderzoek

Wat bieden wij jou?
Een stevige opleiding met volop mogelijkheden: je kunt zowel poliklinisch, ambulant als klinisch werken, op verschillende zorglijnen of bij een huisarts als specialistisch ondersteuner. Ook krijg je de kans om onderwijs geven aan verpleegkundigen. Kortom, je zult bij ons je vak verdiepen én verbreden.

De opleidingsplaatsen komen per 1 september 2019 beschikbaar. De aanstelling betreft een contract voor bepaalde tijd van 32 uur per week gedurende de duur van de opleiding (2 jaar), met een maximale uitloop van 1 jaar. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ, de functie is ingedeeld in schaal 55. De cursusuren vinden binnen werktijd plaats. De aan de opleiding verbonden kosten worden door Karakter vergoed.  

Bevalt het jou en ons goed? Bij gelijkblijvende bedrijfsomstandigheden zullen we de arbeidsovereenkomst graag in een vast contract omzetten.

Solliciteren?  
De sluitingsdatum van de vacature is 24 februari 2019  Wij vragen je online te solliciteren door onderstaande link te gebruiken en je sollicitatie te voorzien van een curriculum vitae.
>>Solliciteren

Een voorkeur voor een specifieke regio kan worden aangegeven. De selectie zal plaatsvinden in twee rondes. Contact met de opgegeven referentie is een onderdeel van de procedure.
De eerste gesprekken zijn op dinsdag 19 maart 2019.

Wil je eerst meer informatie?
Neem dan contact op met Geke Meuken – Beugels, opleidingsmanager voor de VS-opleiding (024 – 351 22 22).

Bekijk het filmpje waarin verpleegkundig specialisten Geeske Boerboom en Frank van der Boom vertellen over hun werk en de opleiding.

 

Werving Verpleegkundigen Afb

 

 

 

 

 

 
Voor informatie over de opleiding verwijzen we je graag naar

https://www.han.nl/werken-en-leren/studiekeuze/masters/advanced-nursing-practice/


Over Karakter
Karakter is er voor kinderen en jongeren met complexe psychiatrische problemen. Passie voor deze kinderen en jongeren is wat onze medewerkers drijft. Wij geloven in de kracht van samenwerking tussen kind, ouders en professionals en gaan samen voor inzicht voor ouders en toekomstkansen voor kinderen. Vanuit de wens om de best mogelijke behandeling te bieden, doet Karakter veel wetenschappelijk onderzoek en deelt haar deskundigheid met andere professionals via bijvoorbeeld opleiding en een consultatielijn.

Terug naar boven

Waar kan ik terecht?

Vaak komen medewerkers van Karakter bij gezinnen thuis of is er telefonisch of digitaal contact. Voor andere afspraken heeft Karakter de volgende locaties: