Professionals

Karakter voor professionals

Kinderen met (mogelijk) psychiatrische problemen hebben een netwerk van professionals om zich heen: de huisarts, schoolbegeleiding, de jeugdhulpverlening, centrum jeugd en gezin en medisch specialisten. Samen zorgen we ervoor dat ook kinderen met psychiatrische problemen een goede toekomst krijgen. 

 Lees meer

2016Apr05 105315 Martine Van Dongen

Verwijzen

Verwijscriteria, verwijsmogelijkheden, overleg over patiënten, wachttijden en informatie om uw patiënt mee te geven.

Meer

Consultatie

Voor consultatie kunt u snel terecht bij Karakter via de consultatielijn voor artsen en jeugdzorgprofessionals.

Meer

Spoedvragen en crisis

Neem tijdens kantoortijden contact op met de locatie, buiten kantoortijden met onze crisisafdelingen / high & intensive care units

Meer

Kinder- en jeugdpsychiatrie

Wat is kinder- en jeugdpsychiatrie, welke meerwaarde heeft het in de zorg voor kinderen en gezinnen en wanneer zet je deze specialistische zorg in?

Meer

Hoe werkt Karakter?

Onze professionals werken in specialistische zorglijnen. Samenwerking met ouders, matched care (zo intensief als nodig) en samenwerking met zorgprofessionals staan centraal.

Meer

Nieuwsbrief voor professionals

Wilt u op de hoogte blijven van het cursusaanbod, wetenschappelijk onderzoek en nieuwe producten van Karakter, abonneer u dan op de digitale nieuwsbrief of volg ons via twitter.

Meer

Sneldiagnostiek 45A

Wie grenzen wil verleggen, denkt verder en leert verder bij de Karakter Academie. Verder op de inhoud. Dat is onze belofte. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste wetenschappelijke inzichten binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie? Of door de beste professionals worden getraind? De Karakter Academie biedt u unieke kennis en nieuwe inzichten.

Naar de Karakter Academie

Waar kan ik terecht?

Vaak komen medewerkers van Karakter bij gezinnen thuis of is er telefonisch of digitaal contact. Voor andere afspraken heeft Karakter de volgende locaties: