Corona: Karakter neemt voorzorgsmaatregelen

Nu het coronavirus dagelijks nieuws in Nederland is, kiest Karakter ervoor om met serieuze aandacht de instructies vanuit RIVM en GGD op de voet te volgen en in alle rust de nodige voorbereidingen te treffen. Uitgangspunt is dat alle patiëntenafspraken gewoon doorgaan. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte en houden zich aan de hygiëneregels en andere preventieve maatregelen.

Als u geen ziekteverschijnselen heeft of ander corona-risico loopt, bent u bij alle Karakter locaties van harte welkom. Karakter heeft wel het beleid om geen handen meer te schudden. Behandelaren zullen u vriendelijk begroeten door een knik of buiging, een zwaai handgebaar of een ander handgebaar.

Als u wel een risico loopt, dan kunt u met de behandelaar afspreken om de afspraak op een andere manier (zoals telefonisch) door te laten gaan.

Verder is er bij Karakter een coronateam samengesteld om ontwikkelingen te monitoren en preventieve maatregelen te nemen. Heeft u specifieke vragen, dan kunt u mailen naar corona@karakter.com.