Opleiding tot klinisch psycholoog

Werk je als BIG-geregistreerde GZ-psycholoog en wil je je graag verder ontwikkelen op het gebied van diagnostieken en behandeling? Wil je daarnaast je vaardigheden vergroten met betrekking tot leidinggeven en het doen van wetenschappelijk onderzoek? Dan hebben we voor jou iedere twee jaar opleidingsplaatsen beschikbaar voor de opleiding tot klinisch psycholoog, differentiatie kinderen en jeugdigen.

Therapeut met kind

Inhoud van de opleiding
Tijdens de opleiding tot klinisch psycholoog ga je verder waar je tijdens je studie tot GZ-psycholoog gebleven bent. De opleiding is gericht op het verwerven van specialistische kennis en vaardigheden op het gebied van de gezondheidszorgpsychologie: psychodiagnostiek, intake en indicatiestelling en begeleiding en behandeling. Ook worden je kennis en vaardigheden vergroot op het gebied van leidinggeven, het aansturen van een behandelproces en het opzetten van wetenschappelijk onderzoek.

De opleiding wordt verzorgd in samenwerking met de RINO Groep in Utrecht. Voor meer informatie over de KNP-opleiding kijk op https://www.rinogroep.nl/Klinisch-psycholoog.

Duur van de opleiding
Het betreft een vierjarige fulltime (36 uur per week) opleiding die jaarlijks start in januari.

Wanneer solliciteren?

In april voorafgaand aan de start van de opleiding komt de vacature voor de opleidingsplaatsen online te staan bij het vacatureoverzicht op onze werken bij website.

Nieuwsgierig?
Heb je vragen, wil je meer informatie, voel je vrij om contact op te nemen met Esmé van Herpen, opleidingscoördinator voor de P-opleidingen van de Karakter Academie academie@karakter.com