Opleiding tot klinisch neuropsycholoog

Ben jij een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog en geïnteresseerd in relaties tussen hersenen en gedrag? En wil je graag je ruime kennis op het gebied van diagnostiek en behandeling nog verder uitbreiden? Dan hebben we voor jou iedere twee jaar opleidingsplaatsen beschikbaar voor de opleiding tot klinisch neuropsycholoog, differentiatie kinderen en jeugdigen.

Blonde vrouw bril web

Hoe ziet de opleiding eruit?
De opleiding tot klinisch neuropsycholoog is gericht op het verwerven van uitgebreide kennis over de relaties tussen hersenen en gedrag: diagnostiek, behandeling en onderzoek & innovatie. Daarnaast besteedt de opleiding aandacht aan het verwerven van kennis en vaardigheden over het management en de organisatie van zorginstellingen.

De opleiding wordt verzorgd in samenwerking met de RINO Groep in Utrecht. Voor meer informatie over de KNP-opleiding kijk op https://www.rinogroep.nl/Klinisch-neuropsycholoog

Duur van de opleiding
Het betreft een vierjarige fulltime (36 uur) opleiding die jaarlijks start in januari.

Wanneer solliciteren?

In april voorafgaand aan de start van de opleiding komt de vacature voor de opleidingsplaatsen online te staan bij het vacatureoverzicht op onze werken bij website.

Nieuwsgierig?
Heb je vragen, wil je meer informatie, neem contact op met Esmé van Herpen, opleidingscoördinator voor de P-opleidingen van de Karakter Academie academie.opleidingen@karakter.com