Onze behandelaren

Bij Karakter werken vele behandelaren, elk met hun eigen functie en specialiteit. Maak hier kennis met onze psychologen, psychiaters, gezinsbehandelaren, en nog veel meer andere behandelaren. Ze leggen zelf uit waarom ze bij Karakter werken.

Hieronder kan je zoeken naar jouw behandelaar

S. Elferink

GZ-psycholoog

Zorglijn SAOS Zwolle

J.A. van Elst - van Laar

Gezinsbehandelaar

Josine: ik werk voor BinK. BinK staat voor behandeling in de klas en in combinatie met gezinsbehandeling is dit een mooie job waar ik heel blij van word. Ik ben betrokken bij het gezin, het kind en de leerkracht. Deze cirkel maakt het werken prachtig en effectief.

Daarnaast werk ik voor de tak BinK advies en coaching, waarin ik als coach met leerkrachten samen werk aan doelen voor de leerkracht. Zorg en onderwijs, een mooie combinatie! Betrokken, positief en inlevingsvermogen zijn termen die bij mij passen.

Specialisme:

  • BinK advies
  • Coaching Intervisor

BinK Ede

G.L. van den Esker

Verpleegkundig specialist

Gera: ik werk graag samen met ouders en kinderen.

Zorglijn ASS Zwolle

F.J. Esmeijer

Klinisch psycholoog, Cognitief gedragstherapeut

Frans Joris: ik ben gespecialiseerd in emotionele stoornissen en trauma. Daarnaast ben ik praktijkopleider en supervisor (VGCt, NIP, en KJP).

Zorglijn SAOS Ede en Apeldoorn

J. Fahner

Intensief psychiatrisch verpleegkundige

Zorglijn ASS Zwolle

H.R. Fortuin

Gezinsbehandelaar IHT

Henny: ik zet me er graag voor in een bijdrage te leveren om het gezin weer terug in eigen kracht te zetten en ze zo op weg te helpen naar een betere toekomst waarin de jongere zich kan ontwikkelen.

IBC Jeugd Nijmegen

M. Franke

Intensief psychiatrisch verpleegkundige

Zorglijn ASS Almelo

M. Gaal

Verpleegkundig specialist

Mirjam: binnen mijn werk als verpleegkundig specialist ga ik samen met kinderen/jongeren en hun ouders op zoek naar oplossingen waar ze samen mee verder kunnen.

Zorglijn ADHD Apeldoorn

S. Geelen

GZ-psycholoog

Zorglijn Infants Nijmegen

W. Geelhoed

Systeemtherapeut

Zwolle

E. Geerlings

Coördinerend behandelaar

Eline: ik ben gedreven enthousiast rondom alles wat met gezinsbehandelingen te maken heeft. Ik geef een lesblok aan de RINO Eindhoven over ouderbegeleiding in zeer complexe gezinssituaties.

IBC Nijmegen

B. Geertman

Behandelaar in de klas (BinK), Gezinsbehandelaar

Bente: als behandelaar in de klas of in de thuissituatie, bekijk ik samen met kinderen/jongeren en hun omgeving wat zij willen leren. Ik vind het daarnaast belangrijk om te kijken naar de dingen die goed gaan. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en die benutten we om problemen op te lossen. Ik doe mijn werk met veel plezier en enthousiasme en streef er naar om er samen een leerzame maar ook een prettige tijd van te maken!

Zorglijn ASS en BinK Almelo

J. Gelderman

Gezinsbehandelaar

Zwolle

M. Giethoorn

Gezinsbehandelaar

Marianne: ik ben een enthousiaste pedagoog die de krachten en goede wil van ouders en kinderen/jongeren kan zien en vanuit daar met het gezin aan de slag gaat met de dingen die lastig zijn, zodat de gezinsleden ervaren dat ze iets positief kunnen veranderen.

Zorglijn ADHD Apeldoorn

M.U. van Grevenstein

Kinder- en jeugdpsychiater, Geneesheer directeur

Maarten: ik ben kinder- en jeugdpsychiater in de zorglijn SAOS Gelderland. Daarnaast ben ik geneesheer directeur van Karakter, wat met name inhoudt dat ik verantwoordelijk ben voor de kwaliteit en voorspelbaarheid van gedwongen opnames en behandelingen vanuit de WVGGZ. Ook geef ik onderwijs en ben ik mentor/supervisor van psychiaters in opleiding.

Zorglijn SAOS Ede en Apeldoorn

C.A.M. Haarman

Gezinsbehandelaar

Charlotte: je komt mij tegen op de locatie Zwolle als gezinsbehandelaar bij het IPG team (Intensieve Psychiatrische Gezinsbehandeling) en en bij het infants team (behandeling van het jonge kind). Daarnaast kom ik vanuit de BinK (Behandeling in de klas) op verschillende scholen in de regio. Ik wandel graag een poosje mee met jou en je gezin zodat je met vertrouwen weer verder kunt!

Zorglijn Infants en BinK Zwolle

I. Hajee

Logopediste

Isabella: praten met elkaar gaat meestal goed, maar als je elkaar niet begrijpt, kunnen er misverstanden ontstaan. Ik doe spraak/taalonderzoek bij kinderen en jongeren en geef communicatieadviezen.

Zorglijn LVB Ede

M. Hart

Gezinsbehandelaar

Zorglijn ASS Zwolle

E. Heerdink

Psychomotorisch therapeut

Zorglijn ASS Zwolle en Apeldoorn

I. van der Heijden

Kinder- en jeugdpsychiater

Inge: ik werk bij Karakter met kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking. Het is mooi om te zien hoe kinderen en jongeren na bijvoorbeeld een korte opname thuis weer verder kunnen. Ik ben betrokken bij de scholing van kinder- en jeugdpsychiaters in opleiding.

Zorglijn LVB Ede